Voordelig websitepakket: 3-in-1 zorgeloos online

Beschik jij als starter of kleine ondernemer nog niet over voldoende budget voor een goede website? Heb je geen tijd of kennis genoeg om alle webdesigners, onderhoudscontracten en hostingbureau’s te vergelijken? Lees dan vooral verder…

Als (startend) ondernemer heb je vaak een lange ‘to-do-list’. Hoe fijn is het dan om voor ontwerp, bouw, onderhoud, hosting én beveiliging van je website één aanspreekpunt te hebben? Een voordelig website-pakket van Belliz biedt alles in één:

Ik heb voor jou de oplossing die je zoekt!

Dit website-pakket bestaat uit volgende drie noodzakelijke onderdelen:

  • Een WordPress-website
  • Onderhoud van je website
  • Hoogwaardige, beveiligde hosting

3 jaar lang, voor € 545,00 per jaar

Meer informatie over jouw website

Je website wordt ontworpen, gebouwd in WordPress (het meest gebruikte systeem ter wereld) en compleet online gezet.

Een WordPress-website bestaat uit drie onderdelen: de software, het thema (uiterlijk) en plugins.

Een WordPress-plugin voegt extra functies toe aan je website, bijvoorbeeld een contactformulier, reviews, social media, zoekmachine-optimalisatie… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jouw website bevat maximaal 10 pagina’s en 5 plugins. Heb je een grotere website nodig? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Er wordt gebouwd met een WordPress-thema (pro-versie) waardoor je ervan verzekerd bent dat het thema wordt onderhouden zodat het goed blijft werken met WordPress.

Verder heb je de keuze uit vele lay-outs, die aangepast worden naar jouw huisstijl. Denk hierbij aan het kleurenschema, logo en lettertypes. Ik adviseer je wat het beste bij jouw doelstelling en doelgroep past qua gebruiksvriendelijkheid, indeling, structuur, etc.

Omdat jij het beste weet wat je wilt vertellen, lever je je teksten en beelden zelf aan. Dat is best lastig en kost vaak veel tijd. Wil je dat ik je daarmee help? Dat kan, laat het me weten!

 

Waarom kiezen voor WordPress?

Als jouw onderneming groeit, is het eenvoudig om je bestaande website uit te breiden. Met o.a. extra pagina’s en functionaliteiten. En je kunt hem eventueel zelf aanpassen.

 

Het noodzakelijke onderhoud

WordPress verlangt dat je je website up-to-date houdt. Op die manier maak je het hackers lastig en houd je je website stabiel werkend. Dat betekent dat je regelmatig moet checken op updates van WordPress zelf, het thema en de gebruikte plug-ins. Maar wat is het mooie? Dat doe ik voor je, geen omkijken naar!

Het onderhoudspakket houdt in:

  • wekelijkse back-up van je database
  • maandelijkse back-up van je bestanden
  • 6 x per jaar updates van WordPress-software, thema en plug-ins
  • 6 x per jaar database-optimalisatie ter bevordering van de snelheid van je website

Er wordt altijd een recente back-up van je database en bestanden lokaal opgeslagen. Mocht er een probleem zijn, dan staat er dus een reservekopie op een aparte locatie.

 

Wat houdt hosting in?

Om je website online te zetten heb je een domeinnaam nodig én dien je ruimte te huren op een server. Jouw website staat op een snelle, betrouwbare server in Nederland en is beveiligd. Ik zal je verder niet lastig vallen met allerlei technische specificaties*. Vertrouw op mijn expertise, door mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat je wel en niet nodig hebt.

Het 3-in-1 Zorgeloos Online-pakket bevat één domeinnaam. Wil je meer domeinnamen vastleggen? Dat kan natuurlijk! Een losse domeinnaam kost € 15,00 per jaar.

Heb jij je domein al ergens anders geregistreerd? Ik help je met de verhuizing!

 

En na 3 jaar?

Na drie jaar heb je je website afbetaald! Je kunt het hosting- en onderhoudscontract én het abonnement op het WordPress-thema daarna per jaar verlengen voor € 295,00 per jaar.

Geïnteresseerd?

Je kunt je gegevens achterlaten via het contactformulier. Dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Maak je geen zorgen, je komt niet op een mailinglist.

* Technische specificaties betreffende de hosting van je website:

– inclusief één domeinnaam

– inclusief SSL-certificaat

– 50Gb schijfruimte

– onbeperkt dataverkeer

– onbeperkt aantal e-mailadressen

– snelle SSD opslag

– 512 MB geheugen

– 5 MySQL databases

 

N.B.
Met het SSL-certificaat is je website beveiligd en dat zorgt voor hogere resultaten in de zoekresultaten van Google.
Dit hostingpakket voldoet aan de eisen voor een kleine, eenvoudige website. Mocht een groter pakket nodig zijn, dan laat ik je dat op tijd weten.

(Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.