Portfolio & Referenties

Bekijk mijn portfolio van grafisch werk en websites. Ik heb niet één vaste stijl voor logo’s, huisstijlen of websites. Ik werk niet met bepaalde kleuren of lettertypes omdat ze toevallig in de mode zijn. Waarom niet? Omdat ik ervan overtuigd ben dat elke ondernemer, dienst of product zijn eigen verhaal heeft. Dat is heel persoonlijk en over het algemeen niet trendgevoelig.

Ben jij één van mijn tevreden opdrachtgevers? Stuur je review dan per e-mail of plaats hem op Facebook of Google. Dan ligt er voor jou een cadeautje klaar!

logo sky eco village
logo en huisstijl shift to bike
nieuw logo ontwerp
Frank van Rooijen – Streekarchivaris-directeur Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard

“Voor het Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard moest een nieuwe folder worden gemaakt. Belliz werd ingeschakeld voor het verzorgen van de lay out en een goed eindproduct. Krista had daarbij niet alleen oog voor de (frisse) uitstraling die de folder moest krijgen, maar ook voor de andere randvoorwaarden die vanuit de opdrachtgever waren gesteld. Met de nodige creativiteit en in een prima samenwerking kwam het snel tot een fraai resultaat.”

Rob LouwerInstallatie Techniek Louwer

“Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Krista. Haar creatieve en technische inzicht heeft ervoor gezorgd dat onze vernieuwde website op zowel pc als op tablets en mobiele telefoons een zeer professionele uitstraling heeft. Ook zijn we in samenwerking met Krista tot een geheel nieuwe bedrijfsbrochure gekomen. Zodra er een storing is gebleken op de website, wordt er zo snel mogelijk actie ondernomen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking!”

nieuwe website vicas tuinontwerpen

Gonne-Marieke Kroon-LamersUw Officemanager.NL

“Vanochtend een zeer praktische, duidelijke, leuke en interessante uitleg betreffende SEO (search engine optimization) gehad van Krista de Heer aan mijn keukentafel. Ik kreeg veel tips voor mijn eigen site en ze liet ook meteen zien waar ik het één en ander kon veranderen. Een zeer nuttige ochtend en genoeg punten waar ik mee aan de slag ga. Een aanrader!” 

website ritueelbegeleiding
Agnes van RossumDe Piekerspecialist

“De vormgeving van mijn website had ik elders laten ontwerpen. Het ontwerp bleek op sommige punten lastig om te zetten in een website. Belliz heeft mij uitstekend geholpen! Het voordeel van Krista is dat ze een achtergrond heeft in DTP/ontwerp in combinatie met webdesign. Krista denkt mee in het realiseren van de wensen van de klant en zoekt actief mee naar oplossingen hiervoor. Ze is betrouwbaar en realistisch: ze weet wat ze kan bieden en alles gaat in goed overleg. Ze is erg betrokken en behulpzaam: het was heel fijn dat Krista me geleerd heeft hoe ik WordPress vervolgens zelf kan gebruiken om de inhoud van mijn website te kunnen wijzigen. Ik ben erg tevreden over de service en het resultaat!”

website-aannemingsbedrijf-gww
folder binnenhuisarchitect
ontwerp folder

Hydroton

“Via ‘mond-tot-mond’ zijn wij bij Belliz terecht gekomen. Na inventarisatie van onze wensen waren wij snel voorzien van een goede en scherpe offerte. Al snel hebben wij opdracht gegeven voor het maken van een nieuwe website. Dit traject verliep soepel en snel. Daarnaast was er uitgebreide ruimte voor onze wensen en ideeën. We zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.
Na dit traject hebben wij Belliz diverse projecten op het gebied van grafische vormgeving uit laten voeren, waar we zeer tevreden over zijn! Kortom: accuraat, flexibel, betrouwbaar en prettige informele samenwerking.”

nieuwe eenvoudige website
logo ontwerp automerk
nieuwe website shift to bike
Jan van LeeuwenVan Leeuwen GWW B.V.

“Wij zijn zeer te spreken over de aanpak van Belliz betreffende het compleet vernieuwen van onze website. De uitstraling van de site, de trefwoorden, het is allemaal in orde. Ook de nieuwe huisstijl van Van Leeuwen GWW B.V. is geheel verzorgd door Belliz, incl. het leveren van briefpapier, factuurpapier, enveloppen en visitekaartjes, kortom Krista de Heer en Belliz, een echte aanrader!!”

jubileumboek
Gonda HelwegVicas Tuinontwerpen

“Belliz heeft voor mij een nieuwe website gebouwd. De vormgeving is precies mijn stijl, en bovendien is de website merkbaar beter zichtbaar op internet. Als er een technisch probleem is, staat Krista klaar om het snel op te lossen. Kortom: ik ben heel tevreden over het resultaat en over de service!”

Strippenkaart voor kleine klussen met korting

Blijven de kleine klusjes bij jou lang liggen?
Misschien omdat je het vervelend vindt om hiervoor te bellen of te mailen?
Pak ze nu snel op met de pre-paid strippenkaart en krijg een korting tot € 80,00!