pixel

Portfolio & Referenties

Bekijk mijn portfolio van grafisch werk en websites. Ik heb niet één vaste stijl voor logo’s, huisstijlen of websites. Ik werk niet met bepaalde kleuren of lettertypes omdat ze toevallig in de mode zijn. Waarom niet? Omdat ik ervan overtuigd ben dat elke ondernemer, dienst of product zijn eigen verhaal heeft. Dat is heel persoonlijk en over het algemeen niet trendgevoelig.

Ben jij één van mijn tevreden opdrachtgevers? Stuur je review dan per e-mail of plaats hem op Facebook of Google. Dan ligt er voor jou een cadeautje klaar!

logo sky eco village
nieuwe website kattentrimstudio
jubileumboek
nieuw logo ontwerp
ontwerp folder
nieuwe website shift to bike
nieuwe website beveiligingsbedrijf
logo en huisstijl shift to bike
nieuw logo administratiekantoor
website ritueelbegeleiding
nieuw logo coach
nieuw-logo-image-consultant
nieuwe website bouwbedrijf

Het kwam snel tot een fraai resultaat

Frank van Rooijen
Streekarchivaris-directeur Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard

“Voor het Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard moest een nieuwe folder worden gemaakt. Belliz werd ingeschakeld voor het verzorgen van de lay out en een goed eindproduct. Krista had daarbij niet alleen oog voor de (frisse) uitstraling die de folder moest krijgen, maar ook voor de andere randvoorwaarden die vanuit de opdrachtgever waren gesteld. Met de nodige creativiteit en in een prima samenwerking kwam het snel tot een fraai resultaat.”

Een aanrader!

Gonne-Marieke Kroon-Lamers
Uw Officemanager.NL

“Vanochtend een zeer praktische, duidelijke, leuke en interessante uitleg betreffende SEO (search engine optimization) gehad van Krista de Heer aan mijn keukentafel. Ik kreeg veel tips voor mijn eigen site en ze liet ook meteen zien waar ik het één en ander kon veranderen. Een zeer nuttige ochtend en genoeg punten waar ik mee aan de slag ga. Een aanrader!”

Wij zijn zeer te spreken

Jan van Leeuwen
Van Leeuwen GWW B.V.

“Wij zijn zeer te spreken over de aanpak van Belliz betreffende het compleet vernieuwen van onze website. De uitstraling van de site, de trefwoorden, het is allemaal in orde. Ook voor de nieuwe huisstijl van Van Leeuwen GWW B.V. heeft Belliz, het leveren van briefpapier, factuurpapier, enveloppen en visitekaartjes verzorgd, kortom Krista de Heer en Belliz, een echte aanrader!!”

Heel tevreden over het resultaat en over de service

Gonda Helweg
Vicas Tuinontwerpen

“Belliz heeft voor mij een nieuwe website gebouwd. De vormgeving is precies mijn stijl, en bovendien is de website merkbaar beter zichtbaar op internet. Als er een technisch probleem is, staat Krista klaar om het snel op te lossen. Kortom: ik ben heel tevreden over het resultaat en over de service!”

Krista luistert goed

Paul Plomp
Hydroton B.V.

“Een aanrader voor nieuwe huisstijl, website, logo en alles wat hiermee te maken heeft. Krista luistert goed naar de wensen en zet dit op een constructieve manier om in een goed werkend geheel!”

folder binnenhuisarchitect