pixel

Een slechte website: De 5 meest gehoorde excuses

Een slechte website die niet goed werkt of achterhaald is. Er is altijd wel een smoesje te verzinnen waarom het niet op orde is.

Hier lees je de 5 meest gehoorde excuses van ondernemers. Welke gebruik jij? 😉

Het grote voordeel van thuiswerkende ZZP’er zijn: ik kan gewoon lekker in mijn oude, comfortabele vest achter mijn computer duiken. Mijn excuus?
Er is toch niemand die me ziet!

Tot de deurbel gaat en de pakketbezorger/buurvrouw/(vul-maar-in) me niet op mijn best treft. Sorry!

Zo’n gevoel overkomt je ook als je hoort dat iemand je website heeft bezocht, terwijl je dacht dat daar toch nooit iemand kwam. ‘Uh, ja, sorry… er staat nog wat oude informatie op, dat product leveren we eigenlijk niet meer.’

Wat is jouw excuus voor een slechte website?

Deze 5 excuses voor een slechte website hoor ik regelmatig langskomen. Zit die van jou er ook bij?

1. Ik heb geen nieuwe klanten nodig

Jammer joh, jouw website wordt helemaal niet alleen bezocht door mensen die misschien klant bij je willen worden. Er zijn er nog veel meer: je leveranciers bijvoorbeeld. Of je buren op het bedrijventerrein. En niet te vergeten: je concurrent. Daar wil je toch ook een goede indruk op maken?

2. Er komt nooit iemand op mijn website

Zeker weten? Heb je wel eens je statistieken bekeken? En daarbij: Ook al zijn het er niet veel, waarom zou je voor de mensen die de moeite nemen om te zien wat jij doet geen moeite willen doen?

3. Ik haal geen werk uit mijn website

Als jij jouw opdrachten uit netwerken of Social Media haalt denk je vast dat je je website niet nodig hebt. Maar je kunt ervan uitgaan dat men alsnog je website gaat bekijken zodra ze jou gesproken hebben, of je naam hebben doorgekregen. Dan wil men toch even checken of die mooie aanbeveling klopt.

4. Ik heb geen tijd voor mijn website

Tijd heb je niet, tijd maak je. Je maakt toch ook tijd vrij om in je bedrijf te werken? Jouw website hoort ook bij je bedrijfsvoering. Blok af en toe een uurtje om te kijken of alle informatie nog klopt, of er een nieuw project geplaatst moet worden of dat er technische updates nodig zijn.

5. Ik heb er geen verstand van

Een legitiem excuus. En het geldt wellicht ook wel voor je boekhouding. Of de verbouwing van je bedrijfspand.
Oh, dat besteedt je uit? Laat dat nou voor je website ook kunnen!

Dus: heb jij één van deze excuses gebruikt voor jouw slechte website? En vind je dat dat ècht niet meer kan?
Neem dan contact op, dan zorg ik ervoor dat ik van jouw slechte website weer een echt visitekaartje maak voor jouw bedrijf.

Vragen? Stel ze hier:

Geen zorgen: je komt niet op een e-maillijst terecht!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Strippenkaart voor kleine klussen met korting

Blijven de kleine klusjes bij jou lang liggen?
Misschien omdat je het vervelend vindt om hiervoor te bellen of te mailen?
Pak ze nu snel op met de pre-paid strippenkaart en krijg een korting tot € 80,00!