pixel

Grafisch vormgever van logo, huisstijl en website

Wat als je een professionele en consistente uitstraling van je bedrijf belangrijk vindt en dat zelf niet voor elkaar krijgt?
Of als je er gewoon echt geen tijd voor hebt? Je bent ondernemer, hè, je hebt natuurlijk ook nog een bedrijf te runnen 😉

Dan schakel je een grafisch vormgever in. Ik visualiseer het verhaal van jouw bedrijf. Een consistente vormgeving helpt mee aan je herkenbaarheid en daarmee wek je vertrouwen bij jouw potentiële klant. En een professioneel ontwerp zorgt er ook voor dat jij je als expert op jouw vakgebied kunt presenteren.

Zoek jij:

N

Een ervaren grafisch vormgever, met de technische kennis om websites te bouwen

Een klantgerichte ontwerper en die snel reageert én haar afspraken nakomt

N

Een creatieve webdesigner met een grafische achtergrond

Het kwam snel tot een fraai resultaat

Frank van Rooijen
Streekarchivaris-directeur Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard

“Voor het Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard moest een nieuwe folder worden gemaakt. Belliz werd ingeschakeld voor het verzorgen van de lay out en een goed eindproduct. Krista had daarbij niet alleen oog voor de (frisse) uitstraling die de folder moest krijgen, maar ook voor de andere randvoorwaarden die vanuit de opdrachtgever waren gesteld. Met de nodige creativiteit en in een prima samenwerking kwam het snel tot een fraai resultaat.”

Wij zijn zeer te spreken

Jan van Leeuwen
Van Leeuwen GWW B.V.

“Wij zijn zeer te spreken over de aanpak van Belliz betreffende het compleet vernieuwen van onze website. De uitstraling van de site, de trefwoorden, het is allemaal in orde. Ook voor de nieuwe huisstijl van Van Leeuwen GWW B.V. heeft Belliz, het leveren van briefpapier, factuurpapier, enveloppen en visitekaartjes verzorgd, kortom Krista de Heer en Belliz, een echte aanrader!!”

Krista luistert goed

Paul Plomp
Hydroton B.V.

“Een aanrader voor nieuwe huisstijl, website, logo en alles wat hiermee te maken heeft. Krista luistert goed naar de wensen en zet dit op een constructieve manier om in een goed werkend geheel!”

Ze is geduldig en heeft verstand van zaken

Brenda Schram (via Google)
De Interieurontwerpers

“Krista heeft voor mij een bedrijfsbrochure in kaartvorm en een tegoedbon voor mijn klanten gemaakt. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen met een mooi ontwerp, goed advies over de vormgeving en inhoud en ook nog supersnel geleverd toen de deadline onverwacht naar voren werd geschoven. Krista is een heel prettige dame om mee samen te werken, luistert goed, is geduldig en heeft verstand van zaken. Ik kom zeker bij haar terug!”

Wat vertelt de vormgeving jouw huisstijl of website?

Kom je zakelijk over of empatisch? Jong of juist ervaren? Als dat niet klopt met jouw diensten, product of bedrijf, dan ben jij dus op zoek naar een professionele grafisch vormgever die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo, je boek of advertenties.

Een professionele huisstijl ontwerpen

Het juiste gebruik van kleuren en typografie in je logo, briefpapier en  visitekaartjes zorgt voor herkenbaarheid en een betrouwbare uitstraling.

Vormgeving van promotiemateriaal

Al het materiaal dat je nodig hebt om jouw bedrijf in de spotlights te zetten. Of je nu te vinden bent op Social Media of juist ‘ouderwets’ gaat flyeren.

grafisch vormgever belliz harmelen

Grafisch ontwerp van je website

Een goed vormgegeven website die er verzorgd uitziet en prettig werkt. Daarmee maak je een betrouwbare indruk. Omdat het ontwerp is aangepast aan de doelgroep en gebruiksvriendelijk is, bijvoorbeeld qua kleurenschema en navigatie, zullen mensen eerder geneigd zijn contact met je op te nemen. Als grafisch vormgever kan ik je daar bij helpen.

Website laten vormgeven

Misschien heb je al een heel goede website bouwer in jouw netwerk? Als je iemand kent met wie je graag wil samenwerken, maar die qua vormgeving minder goed is, dan kun je dat deel aan een professioneel grafisch vormgever overlaten.

Grafisch vormgever én bouwer van een professionele website

Wanneer je het liefst één aanspreekpunt hebt voor de vormgeving én bouw van je website dan help ik je graag verder.

Ik wil kennismaken met Belliz

Er wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Ik bewaar ze alleen om je af en toe een berichtje te sturen en deel ze niet met derden 😉

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.