pixel

Belliz: Grafisch vormgever en webdesigner

Ik ben Krista de Heer. In grote lijnen: Creatief en oplossingsgericht, maar er is meer…

Als grafisch vormgever en webdesigner ontwerp en maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van.

Boekjes maken

En tekenen! Dat deed ik als klein meisje het liefst. Samen met vriendinnen of mijn zusje: altijd bezig met de combinatie beeld en tekst. Als het geen mooi weer was, tenminste. Want in Harmelen, waar ik ben opgegroeid, hadden we een heerlijke tuin en alle ruimte om je uit te leven.

Maar dan serieus

Al vrij snel werd me duidelijk dat ‘boekjes en affiches maken’ iets was dat ik serieus wilde aanpakken en dat betekende, na afronding van de HAVO: op naar het Vaktechnisch Lyceum Utrecht. Heel leuke jaren gehad daar, met mijn klasgenoten heb ik nog steeds contact.

Het vak leer je natuurlijk pas écht in de praktijk. Bij verschillende kleinere en grotere ontwerpbureaus heb ik met veel plezier gewerkt aan logo’s, huisstijlen, periodieken en reclamematerialen. Tot ik in 2009 voor mijzelf ging beginnen. Gewoon omdat het tijd was voor iets nieuws en ik dacht dat ik me zo breder kon ontwikkelen.

Dat bleek: ik heb me verdiept in HTML, CSS, UX-design en SEO en kan op deze manier ook websites aanbieden aan opdrachtgevers. Ik vind het super dat ik hen zowel offline als online van dienst kan zijn en hen kan helpen aan een consistente, professionele uitstraling van hun bedrijf. Maar ook op andere vlakken kon ik me ontwikkelen: ondernemen, netwerken, je eigen marketing voeren: dat komt er allemaal bij!

Er is meer…

Ik ben natuurlijk niet alleen Belliz. Ik ben ook moeder, echtgenote, dochter, zus en vriendin. Oh ja, en kattenverzorger 😉 Zangeres van de coverband Witness en gek op muziek, vooral met gitaren! Ik bewaar mooie herinneringen aan de rondreis met ons gezin door Amerika en aan de keren dat ik de Nijmeegse Vierdaagse liep (maar dat doe ik niet niet elk jaar). En ik ben tuinliefhebber, want net als vroeger woon ik nog steeds in Harmelen en heb ik ook nu weer een heerlijke tuin en alle ruimte om me uit te leven.

Wil je kennismaken? Mail of bel mij voor een afspraak »

grafisch vormgever en webdesigner krista de heer

Wanneer is het tijd voor een nieuw logo?

Pas geleden liep ik langs dit maïsveld. Niet te geloven toch? Dat dit over niet al te lange tijd geoogst kan worden. Het ene plantje groeit wat...

Help, je website is gehackt

Sorry, geen leuk verhaal, maar gelukkig wel met een ‘happy end’! WordPress is een prachtig systeem met veel voordelen, maar wel gevoelig voor hacks....

Je logo laten maken: ga voor tijdloos!

Wil jij je logo laten maken? Ga dan voor een tijdloos logo!Dit heeft verschillende voordelen, denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid en flexibiliteit....

Een slechte website: De 5 meest gehoorde excuses

Een slechte website die niet goed werkt of achterhaald is. Er is altijd wel een smoesje te verzinnen waarom het niet op orde is. Hier lees je de 5...

Richt je op Sanne of Jeroen

Het is een kunst en een vak apart om je lezers via je teksten zo aan te spreken dat ze blijven hangen. Dat lukt meestal minder goed als je het...

Hoger komen in Google

Volg Belliz op Facebook, Instagram of LinkedIn[Of: SEO: Allemaal hoog op pagina 1 in Google] Op de foto zie je mij in Bryce Canyon NP, in de VS. Net...

Wat kost een website?

Volg Belliz op Facebook, Instagram of LinkedInEén van de meest gestelde vragen op internetfora en ik kan me altijd verliezen in het lezen van de...

Een logo? Heb je niet nodig!

Met zo'n kop heb je mij als grafisch vormgever natuurlijk meteen 😉 Als serieus bedrijf heb je een goed logo nodig, want: “Als het er maar perfect...

Verkeerde klanten op je website: Een Rolex in krantenpapier

Wanneer jouw website je bezoeker op het verkeerde been zet.Hoe komt dat en wat kun je eraan doen?Trekt jouw website de verkeerde klanten aan?...

Grafisch ontwerper en website bouwer inéén

“Een grafisch ontwerper die zelf websites bouwt, dat hoor je niet vaak.”Dat klopt inderdaad.Waarom doe ik dat wel en wat is daarvan jouw...