pixel

Website ontwerper voor ondernemers

Je website is vaak het eerste wat potentiële klanten van je zien. Het is je online visitekaartje, je virtuele etalage. Maar wat als die etalage stoffig is, de deur kraakt en het licht knippert? Bezoekers zullen snel een deurtje verder gaan…

Laat je website ontwerpen én bouwen door een professionele website ontwerper om een betrouwbare indruk te maken en meer klanten aan te trekken. Vergeet niet dat je met een goede vormgeving van je website een betrouwbare indruk maakt. Dat resulteert direct in een informatie-aanvraag of verkoop.

Zoek jij:

Een klantgerichte website bouwer en die snel reageert én haar afspraken nakomt

N

Een creatieve webdesigner met een grafische achtergrond

N

Een ervaren grafisch vormgever, met de technische kennis om websites te bouwen

Een aanrader!

Gonne-Marieke Kroon-Lamers
Uw Officemanager.NL

“Vanochtend een zeer praktische, duidelijke, leuke en interessante uitleg betreffende SEO (search engine optimization) gehad van Krista de Heer aan mijn keukentafel. Ik kreeg veel tips voor mijn eigen site en ze liet ook meteen zien waar ik het één en ander kon veranderen. Een zeer nuttige ochtend en genoeg punten waar ik mee aan de slag ga. Een aanrader!”

Wij zijn zeer te spreken

Jan van Leeuwen
Van Leeuwen GWW B.V.

“Wij zijn zeer te spreken over de aanpak van Belliz betreffende het compleet vernieuwen van onze website. De uitstraling van de site, de trefwoorden, het is allemaal in orde. Ook voor de nieuwe huisstijl van Van Leeuwen GWW B.V. heeft Belliz, het leveren van briefpapier, factuurpapier, enveloppen en visitekaartjes verzorgd, kortom Krista de Heer en Belliz, een echte aanrader!!”

Heel tevreden over het resultaat en over de service

Gonda Helweg
Vicas Tuinontwerpen

“Belliz heeft voor mij een nieuwe website gebouwd. De vormgeving is precies mijn stijl, en bovendien is de website merkbaar beter zichtbaar op internet. Als er een technisch probleem is, staat Krista klaar om het snel op te lossen. Kortom: ik ben heel tevreden over het resultaat en over de service!”

Krista luistert goed

Paul Plomp
Hydroton B.V.

“Een aanrader voor nieuwe huisstijl, website, logo en alles wat hiermee te maken heeft. Krista luistert goed naar de wensen en zet dit op een constructieve manier om in een goed werkend geheel!”

Website ontwerper

Bij mij kun je terecht voor het ontwerp én de bouw van je website.

Komt je bedrijf professioneel over of ontbreekt er nog wat aan? Is je website verzorgd of juist rommelig? Als het niet klopt met jouw huisstijl of een verkeerde indruk geeft, dan ben jij dus op zoek naar een professionele website ontwerper die jouw website ontwerp kan verzorgen, maar ook kan bouwen!

Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Verbeter je online zichtbaarheid voor meer klanten.

Website laten ontwerpen

 Stel je je website eens voor als je huis. Daar waar je gasten ontvangt!
Vergeet niet dat je met een goede vormgeving van je website een betrouwbare indruk maakt.

Een professionele website laten maken

Als je behalve het website ontwerp ook de bouw van je website wilt uitbesteden, dan kun je ook bij mij terecht.

Wat is een goede website bouwer?

Over wat je van je website bouwer mag verwachten. En waar moet je eigenlijk allemaal op letten?

website ontwerper krista de heer

WordPress websites

Als website ontwerper ben ik fan van WordPress. Het is het meest gebruikte open source systeem voor het bouwen van websites ter wereld. En het biedt zóveel mogelijkheden! Qua website ontwerp, maar ook qua functionaliteiten.

WordPress onderhoudspakket

Heb je een WordPress website? Onderhoud hem dan goed! Geen tijd voor of geen zin in? Als fan van WordPress bied ik onderhoudspakketten aan om je website veilig en up-to-date te houden.

(WordPress) website tips voor beginners

Houd jij als ZZP’er of MKB’er zelf de website van je bedrijf bij? Dan heb je vast iets aan deze eenvoudige en handige (WordPress) website tips!

Zijn er nog vragen?

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Een website ontwerper én bouwer inéén? Waarom?

Het belangrijkste is dat ik jou als opdrachtgever van begin tot eind kan helpen. Ik weet zeker dat jouw website precies zo vormgegeven wordt zoals de bedoeling is. Jouw grootste voordeel is tijd. Je hebt maar één aanspreekpunt. Lees hier meer »

Wat is het nut van website ontwerp?

Het gaat niet alléén om kleur en lettertype. Heel belangrijk is ook de structuur en lay-out van de website. Hoe stuur je je bezoeker zó dat hij of zij uitendelijk de actie onderneemt die jij wilt.

WordPress websites: die zijn toch heel onveilig?

Als ze niet goed onderhouden worden wel. WordPress zelf, het gebruikte thema en de plugins dienen up-to-date te zijn. Let ook op dat er betrouwbare thema’s en/of plugins gebruikt worden.

Hoeveel kost WordPress onderhoudspakket?

Dat ligt aan de omvang van je website. Een pakket voor kleine websites kost € 15,00 excl. BTW per maand. Voor websites met meer pagina’s en plugins liggen de kosten hoger. Hier lees je meer over de specificaties en kosten »