Website ontwerper voor ondernemers

Laat je website ontwerpen én bouwen door een professionele website ontwerper om een betrouwbare indruk te maken en meer klanten aan te trekken. Vergeet niet dat je met een goede vormgeving van je website een betrouwbare indruk maakt. Dat resulteert direct in een informatie-aanvraag of verkoop.

Stel je je website eens voor als je huis. Daar waar je gasten ontvangt! Voor een goed fundament van je website schakel je dus een professionele website ontwerper in.

Website ontwerper

Bij mij kun je terecht voor het ontwerp én de bouw van je website.

Komt je bedrijf professioneel over of ontbreekt er nog wat aan? Is je website verzorgd of juist rommelig? Als het niet klopt met jouw huisstijl of een verkeerde indruk geeft, dan ben jij dus op zoek naar een professionele website ontwerper die jouw website ontwerp kan verzorgen, maar ook kan bouwen!

Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Verbeter je online zichtbaarheid voor meer klanten.

website ontwerper krista de heer

Website laten ontwerpen

 Stel je je website eens voor als je huis. Daar waar je gasten ontvangt!
Vergeet niet dat je met een goede vormgeving van je website een betrouwbare indruk maakt.

Een professionele website laten maken

Als je behalve het website ontwerp ook de bouw van je website wilt uitbesteden, dan kun je ook bij mij terecht.

Hoe maak je een website?

Met mijn stappenplan voor het maken van een succesvolle website en tips voor beginners kun je zelf aan de slag. Van website ontwerp tot een goede hosting.

Wat is een goede website bouwer?

Over wat je van je website bouwer mag verwachten. En waar moet je eigenlijk allemaal op letten?

WordPress websites

Als website ontwerper ben ik fan van WordPress. Het is het meest gebruikte open source systeem voor het bouwen van websites ter wereld. En het biedt zóveel mogelijkheden! Qua website ontwerp, maar ook qua functionaliteiten.

WordPress onderhoudspakket

Heb je een WordPress website? Onderhoud hem dan goed! Geen tijd voor of geen zin in? Als fan van WordPress bied ik onderhoudspakketten aan om je website veilig en up-to-date te houden.

(WordPress) website tips voor beginners

Houd jij als ZZP’er of MKB’er zelf de website van je bedrijf bij? Dan heb je vast iets aan deze eenvoudige en handige (WordPress) website tips!

Zijn er nog vragen?

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Een website ontwerper én bouwer inéén? Waarom?

Het belangrijkste is dat ik jou als opdrachtgever van begin tot eind kan helpen. Ik weet zeker dat jouw website precies zo vormgegeven wordt zoals de bedoeling is. Jouw grootste voordeel is tijd. Je hebt maar één aanspreekpunt. Lees hier meer »

Wat is het nut van website ontwerp?

Het gaat niet alléén om kleur en lettertype. Heel belangrijk is ook de structuur en lay-out van de website. Hoe stuur je je bezoeker zó dat hij of zij uitendelijk de actie onderneemt die jij wilt.

WordPress websites: die zijn toch heel onveilig?

Als ze niet goed onderhouden worden wel. WordPress zelf, het gebruikte thema en de plugins dienen up-to-date te zijn. Let ook op dat er betrouwbare thema’s en/of plugins gebruikt worden.

Hoeveel kost WordPress onderhoudspakket?

Dat ligt aan de omvang van je website. Een pakket voor kleine websites kost € 15,00 excl. BTW per maand. Voor websites met meer pagina’s en plugins liggen de kosten hoger. Hier lees je meer over de specificaties en kosten »