Logo ontwerper

Als logo ontwerper creeër ik het unieke gezicht van jouw merk. Je logo is het eerste wat mensen zien van je bedrijf of product. Het wekt vertrouwen en verhoogt je zichtbaarheid.

Ik zorg ervoor dat jij met een strak logo, dat je overal voor kan gebruiken, de show steelt.

Een logo laten ontwerpen

Het gezicht van jouw bedrijf, dat is je bedrijfslogo. Superbelangrijk dus om het juiste verhaal te vertellen. Empatisch, zakelijk, duurzaam, nuchter…  Ik ben heel benieuwd naar het verhaal achter jouw bedrijf!

Logo ontwerper voor MKB’ers, ZZP’ers en starters

Het liefst ontwerp ik logo’s voor wat kleinere ondernemers, omdat zij vaak de verpersoonlijking van hun bedrijf zijn. Ben je starter en heb je een heel nieuw logo nodig? Dan ga ik graag voor jouw aan de slag! Heb je (nog) niet voldoende budget voor een logo ontwerper omdat je pas net begonnen bent? Neem dan contact op, dan bespreken we jouw mogelijkheden.

Ben jij al een ervaren ondernemer, maar is je logo niet met je bedrijf meegegroeid? Neem dan contact op voor een herontwerp van je bestaande logo.

Het kan natuurlijk ook dat je een product of dienst verkoopt waarvoor een apart logo nodig is. Misschien is dit wel een afgeleide van je bedrijfslogo, maar dat hoeft niet. In principe werkt het ontwerp van een logo voor je product of dienst op dezelfde manier.

Hoe komt je logo tot stand?

We gaan samen eerst goed doorspreken wat het karakter van je bedrijf of product is. Deze persoonlijkheid wordt omgezet in een tijdloos en helder logo. Hoe? Door de juiste kleuren en vormen te gebruiken. Ook het juiste lettertype is van groot belang voor een goed logo ontwerp. Rond of hoekig, licht of donker, koel of warm, zacht of hard.

Ik ben zo’n logo ontwerper die het heel belangrijk vind dat een logo eenvoudig en tijdloos is. Dan hoef je niet na een paar jaar weer langs te komen omdat je logo je verveelt of omdat het gedateerd is.

Alles bij elkaar maakt dat jouw (potentiële) klanten bij het zien van jouw logo weten met wat voor bedrijf ze te maken hebben.

Een eigen logo ontwerpen

Heb je een logo ontwerper nodig om je eigen schets te professionaliseren?

Super als je zelf al hebt nagedacht over een logo. Als jij een uitgesproken idee hebt, maar niet de skills om er zelf een professionele draai aan te geven dan denk ik graag met je mee.

Er zijn namelijk zaken waar je rekening mee moet houden voor een goed bruikbaar logo. Dat kan met vormgeving te maken hebben, maar zeker ook met de technische uitvoering.

Kom met je schets naar mij toe. Jouw idee blijft natuurlijk leidend, maar ik zorg ervoor dat jij met een strak logo, dat je overal voor kan gebruiken, de show steelt.

Behoefte aan een professionele logo ontwerper?

Denk jij na het lezen van dit artikel: “Ja, zo’n logo ontwerper heb ik nu echt nodig!” Maak dan vrijblijvend een afspraak, zodat we kunnen bekijken wat ik voor jou kan betekenen. 

logo ontwerper krista de heer

Je logo laten maken: ga voor tijdloos!

Wil jij je logo laten maken? Ga dan voor een tijdloos logo!Dit heeft verschillende voordelen, denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid en flexibiliteit....

Een slechte website: De 5 meest gehoorde excuses

Een slechte website die niet goed werkt of achterhaald is. Er is altijd wel een smoesje te verzinnen waarom het niet op orde is. Hier lees je de 5...

Richt je op Sanne of Jeroen

Het is een kunst en een vak apart om je lezers via je teksten zo aan te spreken dat ze blijven hangen. Dat lukt meestal minder goed als je het...

Hoger komen in Google

Volg Belliz op Facebook, Instagram of LinkedIn[Of: SEO: Allemaal hoog op pagina 1 in Google] Op de foto zie je mij in Bryce Canyon NP, in de VS. Net...

Wat kost een website?

Volg Belliz op Facebook, Instagram of LinkedInEén van de meest gestelde vragen op internetfora en ik kan me altijd verliezen in het lezen van de...

Een logo? Heb je niet nodig!

Met zo'n kop heb je mij als grafisch vormgever natuurlijk meteen 😉 Als serieus bedrijf heb je een goed logo nodig, want: “Als het er maar perfect...

Verkeerde klanten op je website: Een Rolex in krantenpapier

Wanneer jouw website je bezoeker op het verkeerde been zet.Hoe komt dat en wat kun je eraan doen?Trekt jouw website de verkeerde klanten aan?...

Grafisch ontwerper en website bouwer inéén

“Een grafisch ontwerper die zelf websites bouwt, dat hoor je niet vaak.”Dat klopt inderdaad.Waarom doe ik dat wel en wat is daarvan jouw...

Hoe begin je een website: stappenplan

Hoe begin je een website goed? Neem er ruim de tijd voor en volg deze routekaart. Je bespaart tijd en dus geld als je de start van je website goed...

Logo laten ontwerpen: stappenplan

Ga je starten als ondernemer en heb je een bedrijfslogo nodig? Of bestaat je bedrijf al langer en is het tijd voor een re-branding?Een logo laten...

Zijn er nog vragen?

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom heb ik een logo nodig?

Vooropgesteld: mocht je (nog) geen budget hebben voor een nieuw logo, overweeg dan om eerst je geld uit te geven aan een (kleine) website. Daar verdien je tenslotte je geld mee.
Maar als je zover bent om echt professioneel aan de slag te gaan dan is een goed logo onmisbaar.
Een logo is namelijk een belangrijk onderdeel van je merk. Het zorgt voor herkenbaarheid en onderscheid je van de concurrentie.

Waaraan herken ik een goed logo?

Een goed logo is eenvoudig. Je zou het bij wijze van spreken zelf simpel moeten kunnen natekenen. Het moet ook in verschillende formaten nog goed leesbaar zijn. En natuurlijk moet het de identiteit van jou of je bedrijf goed weergeven.

Ik heb zelf een logo gemaakt, kan Belliz dat aanpassen of verbeteren?

Ja hoor, leuk! Lever je schets in. Ik kan daar met wat aanpassingen een professioneel logo van maken. Natuurlijk blijft jouw idee leidend.

Hoeveel kost een heel nieuw logo?

Dat is moeilijk exact te zeggen, maar houd rekening met een bedrag rond de € 800,00 excl. BTW. Daarvoor krijg je de mogelijkheid om in verschillende rondes nog aanpassingen aan te laten brengen. Daarnaast ontvang je ook de digitale bestanden van je logo voor eigen gebruik.

Strippenkaart voor kleine klussen met korting

Blijven de kleine klusjes bij jou lang liggen?
Misschien omdat je het vervelend vindt om hiervoor te bellen of te mailen?
Pak ze nu snel op met de pre-paid strippenkaart en krijg een korting tot € 80,00!

Lees meer »