Een goede website bouwer, wat is dat?

Op zoek naar een goede website bouwer? Als drukke ondernemer heb je waarschijnlijk wel iets beters te doen dan je kostbare tijd in het bouwen en beheren van je website te stoppen. Dus dat besteed je uit. Maar wat is nu een goede website bouwer? 

Je zou op zijn minst mogen verwachten dat hij of zij snel reageert en actief meedenkt!

Een goede website bouwer zorgt voor een verzorgde, goed werkende website

Een verzorgde, goed werkende website geeft een betrouwbare indruk. Mensen zullen eerder geneigd zijn contact met je op te nemen.

Ben jij nou zo’n ondernemer die liever bezig is met ondernemen dan met een website bouwen? Die denkt: “Ieder zijn vak”? Laat het dan aan een goede website bouwer over. Die kan de complete inhoud en bouw verzorgen, indien gewenst met hulp van externe copywriters, fotografen en meer.

Twijfel je tussen verschillende website bouwers?

Bekijk dan de volgende checklist om een goede keus te kunnen maken.

Je website laten maken door een professional, een checklist

Ik bouw websites in WordPress, maar in principe maakt het natuurlijk niet uit in wat voor systeem je website wordt gebouwd. De website bouwer die je kiest, dat maakt wel een verschil. Maar hoe vind je die goede website bouwer?

Als eerste kun je in je netwerk rondvragen wie er goede ervaringen heeft met een bepaalde website bouwer. Dat geeft de meest betrouwbare resultaten.

Je kunt binnen Google zoeken. Gebruik dan zoveel mogelijk zoekwoorden om een kleinere selectie te krijgen die het meest op jou van toepassing is. Denk bijvoorbeeld aan jouw dienst of regio.

In principe kan alles online en hoeft een website bouwer dus niet bij je in de buurt te wonen. Zelf wil ik graag altijd minimaal één keer persoonlijk contact hebben gehad, om te zien of het klikt. Dit maakt de communicatie een heel stuk makkelijker!

Ga in LinkedIn op zoek naar de persoon/personen die in jouw zoekresultaat naar voren komt/komen.
Wie weet hebben jullie een gemeenschappelijke connectie en kun je die connectie naar zijn of haar ervaring met diegene vragen.

Heb je één (of meerdere) website bouwers uitgekozen? Houd dan rekening met de volgende punten:

1. Een goede website bouwer is iemand die met je meedenkt over de doelgroep van je website. Hij of zij weet wie jouw potentiële of ideale klanten zijn en past het design daarop aan.

2. Een website bouwer is goed als hij of zij je vraagt wat het doel is van jouw website. Wil je informatie verstrekken? Een product verkopen of bied je een dienst aan? De structuur van je website is afhankelijk van de doelstelling.

Deze eerste twee punten zorgen ervoor dat je een goede start kan maken met je website. Wil je weten welke punten je in het oog moet houden? Vraag dan het e-magazine met stappenplan aan »

3. Een website bouwer gaat als het goed is niet alleen voor ‘mooi’. Als iets niet werkt moet je het loslaten en soms concessies doen aan je eigen voorkeuren. Onthoud: jij bent niet jouw eigen doelgroep!

4. Een goede website bouwer doet wat hij belooft, reageert snel en laat je niet onnodig lang wachten op aanpassingen. Hij of zij gaat voor een prettige en succesvolle samenwerking!

Maar eigenlijk is het heel eenvoudig: jij hebt ‘as we speak’ een goede website bouwer gevonden.

Ik help jou aan een verzorgde, goed werkende website.
Als je wilt kan jij (of een medewerker) een korte instructie krijgen, waardoor je je site op andere momenten kunt aanpassen met bijvoorbeeld nieuwe projecten. Het meest tijdrovende werk neem ik je uit handen!

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak »

Zoek jij:

Een klantgerichte website bouwer en die snel reageert én haar afspraken nakomt

N

Een creatieve webdesigner met een grafische achtergrond

N

Een ervaren grafisch vormgever, met de technische kennis om websites te bouwen

Een aanrader!

Gonne-Marieke Kroon-Lamers
Uw Officemanager.NL

“Vanochtend een zeer praktische, duidelijke, leuke en interessante uitleg betreffende SEO (search engine optimization) gehad van Krista de Heer aan mijn keukentafel. Ik kreeg veel tips voor mijn eigen site en ze liet ook meteen zien waar ik het één en ander kon veranderen. Een zeer nuttige ochtend en genoeg punten waar ik mee aan de slag ga. Een aanrader!”

Wij zijn zeer te spreken

Jan van Leeuwen
Van Leeuwen GWW B.V.

“Wij zijn zeer te spreken over de aanpak van Belliz betreffende het compleet vernieuwen van onze website. De uitstraling van de site, de trefwoorden, het is allemaal in orde. Ook voor de nieuwe huisstijl van Van Leeuwen GWW B.V. heeft Belliz, het leveren van briefpapier, factuurpapier, enveloppen en visitekaartjes verzorgd, kortom Krista de Heer en Belliz, een echte aanrader!!”

Heel tevreden over het resultaat en over de service

Gonda Helweg
Vicas Tuinontwerpen

“Belliz heeft voor mij een nieuwe website gebouwd. De vormgeving is precies mijn stijl, en bovendien is de website merkbaar beter zichtbaar op internet. Als er een technisch probleem is, staat Krista klaar om het snel op te lossen. Kortom: ik ben heel tevreden over het resultaat en over de service!”

Krista luistert goed

Paul Plomp
Hydroton B.V.

“Een aanrader voor nieuwe huisstijl, website, logo en alles wat hiermee te maken heeft. Krista luistert goed naar de wensen en zet dit op een constructieve manier om in een goed werkend geheel!”

Ik wil kennismaken met Belliz

Er wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Ik bewaar ze alleen om je af en toe een berichtje te sturen en deel ze niet met derden 😉

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.