Werken áán je bedrijf

2 juli 2019

Volg Belliz op Facebook, Instagram of LinkedIn
werken aan je bedrijf We staan voor de zomerperiode, voor de meesten van ons een periode dat het wat rustiger is. Ideaal dus om áán je bedrijf te werken. Wat wil je nu eindelijk eens goed aanpakken? Ik help je graag met tips uit mijn netwerk en ervaringen:
  1. Je LinkedIn-profiel verbeteren en LinkedIn gericht gaan inzetten? Kijk eens wat Anoek Schippers van AnHelpt Social je kan bieden.
  2. Is mond-tot-mond-reclame voor jou belangrijk? Laat het niet van toeval afhangen, maar maak er een strategie van met #Lous van Haarst van het #Mastermind Instituut (www.mastermindinstituut.nl/workshops/mondtotmondreclame).
  3. Krijg meer tijd krijgen voor je werk door (office-management)taken uit te besteden aan Gonne-Marieke Kroon-Lamers van Uw Officemanager.NL (www.uwofficemanager.nl).
  4. Is het tijd voor nieuwe, zakelijke (profiel)foto’s? Wellicht kan Marlou Pulles van Puur Pulles Fotografie (www.puurpulles.nl) je helpen.
  5. Handig! Een voorraadje blogs/social media posts aanleggen. Geen inspiratie? Download gratis de 100 content-ideeën van Nanneke van Drunen (www.nannekevandrunen.nl).
  6. Je netwerk uitbreiden, nieuwe mensen leren kennen. Bijvoorbeeld bij, voor vrouwen: Bites & Business (www.bitesenbusiness.nl).
En… als je logo,huisstijl of website een APK’tje nodig heeft: dan kan ik je natuurlijk helpen! Heel veel succes!

Strippenkaart voor kleine klussen met korting

Blijven de kleine klusjes bij jou lang liggen?
Misschien omdat je het vervelend vind om hiervoor te bellen of te mailen?
Pak ze nu snel op met de pre-paid strippenkaart en krijg een korting tot € 75,00 !

Lees meer »