Een professionele website laten maken, of zelf maken met hulp

Een professionele WordPress website laten maken, geen zorgen

Een opvallende, duidelijke website blijft nog steeds een belangrijk visitekaartje voor je bedrijf. Maar het is meer: een verzorgde, goed werkende website geeft een betrouwbare indruk. Mensen zullen eerder geneigd zijn contact met je op te nemen.

Ben jij nou zo’n ondernemer die liever bezig is met ondernemen dan met een website bouwen? Die denkt: “Ieder zijn vak”? Neem dan contact op met mij. Ik kan de complete inhoud en bouw verzorgen, indien gewenst met hulp van externe copywriters, fotografen en meer.

Als je wilt kun jij (of een medewerker) een korte instructie krijgen, waardoor je je site op andere momenten kunt aanpassen met bijvoorbeeld nieuwe projecten. Het meest tijdrovende werk neem ik je uit handen!

Zelf je WordPress website bouwen, met hulp

Je website zelf bouwen voor starter, ZZP’er en kleine ondernemer

Er zijn genoeg redenen om zelf je website te willen bouwen. Waarschijnlijk vind je het gewoon leuk! Of ga je vanwege de kosten liever zelf aan de slag.

Vind je WordPress lastig, neem dan contact op met mij. Ik help je wegwijs te worden. We maken een afspraak om in één dagdeel je website in te richten naar jouw wens. Aan het eind van deze één-op-één workshop heb jij een website online staan en heb je de kennis om hem zelf aan te passen en aan te vullen.

Training: Werken aan je website, efficiënt en effectief

Volg nu de training ‘Werken aan je website’ op het gebied van structuur, tekst en SEO, beeld en kleur. Want zeg eens eerlijk: Hoe lang staat jouw website al ‘under construction’? Of staat er nog steeds een gedateerde versie online?

Misschien heb je al contact met een webbouwer en ligt er een mooi design klaar. Aan jou de schone taak om tekst en beeld aan te leveren en daar loop je vast. Of je wilt de inhoud van je website zelf opfrissen, maar schuift het maar voor je uit.
Tijd om er werk van te gaan maken! En dat begint met de juiste content.

Je bestaande website in de make-over

Geen nieuwe website, wel een nieuwe uitstraling

Je hebt een zelf een gratis (WordPress) website gebouwd en hij werkt prima.  Maar ondanks je vele werk heeft het gewoon niet de uitstraling die jij (voor je bedrijf ) had gewild. Zonde om een hele nieuwe website te laten maken.

Laat mij eens vrijblijvend naar je website te kijken, om te zien of ik met kleine aanpassingen de juiste ‘look and feel’ zou kunnen bereiken.

Een onderhoudscontract, voor een veilige, stabiele WordPress-website

En dan heb je een mooie, representatieve website die je zelf kunt bijhouden. Maar dan?
WordPress verlangt dat je je website up-to-date houdt.
Op die manier houd je je website veilig en stabiel. Dat betekent dat je regelmatig moet checken of er updates van WordPress zelf of de gebruikte plug-ins. Geen tijd voor of geen zin in? Dan kun je voor het onderhoud Belliz inschakelen.

Strippenkaart voor kleine klussen met korting

Blijven de kleine klusjes bij jou lang liggen?
Misschien omdat je het vervelend vind om hiervoor te bellen of te mailen?
Pak ze nu snel op met de pre-paid strippenkaart en krijg een korting tot € 75,00 !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.