Je WordPress website zelf bouwen, met hulp

Leuk, zelf bouwen!

Je website zelf bouwen, waarom zou je dat willen? Daar zijn genoeg redenen voor. Waarschijnlijk vind je het gewoon leuk! Of ga je vanwege de kosten liever zelf aan de slag.

Vind je WordPress lastig? Zoek je ondersteuning van iemand in de omgeving van Woerden of Utrecht die jou kan helpen? Neem dan contact op met mij. Ik help je wegwijs te worden. We maken een afspraak om in één dagdeel je website in te richten naar jouw wens. Waar vind je je de juiste thema’s en waar moet je op letten bij het kiezen van plug-ins?

 

Verzorgd en gebruiksvriendelijk

Een opvallende, duidelijke website blijft nog steeds een belangrijk visitekaartje voor je bedrijf. Maar het is meer: een verzorgde, goed werkende website geeft een betrouwbare indruk. Mensen zullen eerder geneigd zijn contact met je op te nemen.

Veel mogelijkheden

Een foto-gallery van je projecten, de mogelijkheid voor bezoekers om opmerkingen achter te laten, een gastenboek, een dia-voorstelling… Het doel van jouw website bepaalt welke aanvullende onderdelen gebruikt kunnen worden. De mogelijkheden zijn enorm. Door het gebruik van WordPress kun je zelf je website up-to-date houden.

En wat kost dat wel niet?

Ik zorg voor een goede voorbereiding en de training duurt maximaal 3 uur. De training vindt plaats bij jou op locatie, in de omgeving Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, Harmelen, Montfoort, Woerden, Bodegraven. Hiervoor ben je € 295,00 kwijt, excl. BTW. Meer tijd nodig? Dat kan natuurlijk. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

je-website-zelf-bouwen-met-hulp-in wordpress

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.