Werken aan je website

seo website structuur beeld training

Efficiënt en effectief

Volg nu de training ‘Werken aan je website’ op het gebied van structuur, tekst en SEO, beeld en kleur. Want zeg eens eerlijk: Hoe lang staat jouw website al ‘under construction’? Of staat er nog steeds een gedateerde versie online?

Misschien heb je al contact met een webbouwer en ligt er een mooi design klaar. Aan jou de schone taak om tekst en beeld aan te leveren en daar loop je vast. Of je wilt de inhoud van je website zelf opfrissen, maar schuift het maar voor je uit.
Tijd om er werk van te gaan maken! En dat begint met de juiste content.

 

Een goed begin…

Een goede structuur betekent namelijk ook; betere zoekresultaten, bezoekers die langer blijven ‘hangen’ en daadwerkelijk actie ondernemen (een hogere conversie).
Maar… waar begin je, hoe bouw je je teksten op, hoe houd je rekening met SEO? Waar moet je op letten bij keuze voor beeldmateriaal en hoe lever je dat aan? Als je geen budget hebt voor een duur onderzoek bij een marketing-bureau kan ik jou goed op weg helpen met een korte training: ‘Werken aan je website’.

1-op-1 training met resultaat

Als je nu echt aan de slag wilt kan ik je helpen met een korte 1-op-1 training. Ik kom één dagdeel bij je langs om de inhoud van je website gestructureerd in te delen. Je krijgt tips en trucs en aan het eind heb jij de handvatten om het juiste ‘bouwmateriaal’ voor jouw site te schrijven en te verzamelen. Dat scheelt tijd voor jou èn voor je webbouwer.


Gonne-Marieke Kroon-LamersUw Officemanager.NL

“Vanochtend een zeer praktische, duidelijke, leuke en interessante uitleg betreffende SEO ( search engine optimization) gehad van Krista de Heer aan mijn keukentafel. Ik kreeg veel tips voor mijn eigen site en ze liet ook meteen zien waar ik het één en ander kon veranderen. Een zeer nuttige ochtend en genoeg punten waar ik mee aan de slag ga. Een aanrader!”


Wat ga je doen?

De training is opgebouwd uit drie modules. Afhankelijk van waar je hulp bij nodig hebt kies je de module die bij je past. Dat kan er één zijn, maar als je een compleet nieuwe website wilt opzetten, kun je de modules ook koppelen (met korting, neem hierover contact op).

Module 1: Doelgroep, doelstelling en structuur

Je krijgt tips voor het bepalen van de volgende onderdelen:

 • Voor wie is je website bedoeld
 • Wat wil je met je website bereiken
 • De indeling van je website
 • De indeling van de pagina’s

Duur: ca: 3 uur / Kosten: € 249,00 (excl. BTW)

Module 2: Tekst, opbouw en SEO

Je krijgt tips voor het bepalen van de volgende onderdelen:

 • Hoe bepaal je de juiste zoektermen
 • Hoe vergroot je de leesbaarheid van je teksten
 • Hoe optimaliseer je je teksten voor zoekmachines

Duur: ca: 1,5 uur / Kosten: € 149,00 (excl. BTW)

Module 3: Beeld en kleur

Je krijgt tips voor het bepalen van de volgende onderdelen:

 • Een kleurschema bepalen voor je website
 • Wat is goed beeldmateriaal en waar vind je het
 • Hoe bewerk je beelden voor een snelle website
 • Hoe optimaliseer je je beelden voor zoekmachines

Duur: ca: 1,5 uur / Kosten: € 149,00 (excl. BTW)

En daarna?

Met alle tips op een rijtje kun je gericht aan het werk, zodat je jouw bedrijf snel en met trots aan je doelgroep kunt laten zien via een goed opgebouwde website. Als je direct het juiste materiaal aanlevert bij degene die jouw website bouwt, scheelt dat veel tijd. Ben je zo enthousiast dat je je ook zelf wilt gaan bouwen in WordPress? Dan kun je ook hiervoor een training volgen bij mij: Zelf je WordPress website bouwen, met hulp.

 

Een cadeautje voor jou!

Heb je geen webdesigner die jouw website kan bouwen, maar wil je ook niet zelf aan de slag? Laat mij je dan die zorg uit handen nemen. Omdat ik weet dat je na deze training je materiaal op orde hebt, krijg je van mij 10% korting op de bouw van je website! Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

training-website-seo-content

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.