Je website zelf bouwen voor starter, ZZP’er en kleine ondernemer

Leuk, zelf bouwen!

Je website zelf bouwen, waarom zou je dat willen? Daar zijn genoeg redenen voor. Waarschijnlijk vind je het gewoon leuk! Of ga je vanwege de kosten liever zelf aan de slag.

Vind je WordPress lastig, neem dan contact op met mij. Ik help je wegwijs te worden. We maken een afspraak om in één dagdeel je website in te richten naar jouw wens. Waar vind je je de juiste thema’s en waar moet je op letten bij het kiezen van plug-ins?

 

Verzorgd en gebruiksvriendelijk

Een opvallende, duidelijke website blijft nog steeds een belangrijk visitekaartje voor je bedrijf. Maar het is meer: een verzorgde, goed werkende website geeft een betrouwbare indruk. Mensen zullen eerder geneigd zijn contact met je op te nemen.

Belliz heeft voor jou een keus gemaakt uit een aantal flexibele basistemplates. Je website wordt responsive, dat betekent dat de indeling van de site automatisch aangepast wordt als hij via een telefoon of tablet bezocht wordt. Dat komt het gebruikersgemak ten goede en houdt de bezoekers langer vast.

Veel mogelijkheden

Een foto-gallery van je projecten, de mogelijkheid voor bezoekers om opmerkingen achter te laten, een gastenboek, een dia-voorstelling… Het doel van jouw website bepaalt welke aanvullende onderdelen gebruikt kunnen worden. De mogelijkheden zijn enorm. Door het gebruik van WordPress kun je zelf je website up-to-date houden.

En wat kost dat wel niet?

Ik zorg voor een goede voorbereiding en de training, bij jou op locatie, duurt maximaal 3 uur. Hiervoor ben je € 249,00 kwijt, excl. BTW. Meer tijd nodig? Dat kan natuurlijk. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

je-website-zelf-bouwen-met-hulp-in wordpress

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.