Referenties

Frank van Rooijen – Streekarchivaris-directeur Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard

“Voor het Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard moest een nieuwe folder worden gemaakt. Belliz werd ingeschakeld voor het verzorgen van de lay out en een goed eindproduct. Krista had daarbij niet alleen oog voor de (frisse) uitstraling die de folder moest krijgen, maar ook voor de andere randvoorwaarden die vanuit de opdrachtgever waren gesteld. Met de nodige creativiteit en in een prima samenwerking kwam het snel tot een fraai resultaat.”


Gonne-Marieke Kroon-LamersUw Officemanager.NL

“Vanochtend een zeer praktische, duidelijke, leuke en interessante uitleg betreffende SEO ( search engine optimization) gehad van Krista de Heer aan mijn keukentafel. Ik kreeg veel tips voor mijn eigen site en ze liet ook meteen zien waar ik het één en ander kon veranderen. Een zeer nuttige ochtend en genoeg punten waar ik mee aan de slag ga. Een aanrader!” (Gonne-Marieke volgde de module “Tekst & SEO” van “Werken aan je website”)


Bernardo VeldhuijzenHydroton

“Via ‘mond-tot-mond’ zijn wij bij Belliz terecht gekomen. Na inventarisatie van onze wensen waren wij snel voorzien van een goede en scherpe offerte. Al snel hebben wij opdracht gegeven voor het maken van een nieuwe website. Dit traject verliep soepel en snel. Daarnaast was er uitgebreide ruimte voor onze wensen en ideeën. We zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.
Na dit traject hebben wij Belliz diverse projecten op het gebied van grafische vormgeving uit laten voeren, waar we zeer tevreden over zijn! Kortom: accuraat, flexibel, betrouwbaar en prettige informele samenwerking.”


Jan van LeeuwenVan Leeuwen GWW B.V.

“Wij zijn zeer te spreken over de aanpak van Belliz betreffende het compleet vernieuwen van onze website. De uitstraling van de site, de trefwoorden, het is allemaal in orde. Ook de nieuwe huisstijl van Van Leeuwen GWW B.V. is geheel verzorgd door Belliz, incl. het leveren van briefpapier, factuurpapier, enveloppen en visitekaartjes, kortom Krista de Heer en Belliz, een echte aanrader!!”


Agnes van RossumDe Piekerspecialist

“De vormgeving van mijn website had ik elders laten ontwerpen. Het ontwerp bleek op sommige punten lastig om te zetten in een website. Belliz heeft mij uitstekend geholpen! Het voordeel van Krista is dat ze een achtergrond heeft in DTP/ontwerp in combinatie met webdesign. Krista denkt mee in het realiseren van de wensen van de klant en zoekt actief mee naar oplossingen hiervoor. Ze is betrouwbaar en realistisch: ze weet wat ze kan bieden en alles gaat in goed overleg. Ze is erg betrokken en behulpzaam: het was heel fijn dat Krista me geleerd heeft hoe ik WordPress vervolgens zelf kan gebruiken om de inhoud van mijn website te kunnen wijzigen. Ik ben erg tevreden over de service en het resultaat!”


Rob LouwerInstallatie Techniek Louwer

“Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Krista. Haar creatieve en technische inzicht heeft ervoor gezorgd dat onze vernieuwde website op zowel pc als op tablets en mobiele telefoons een zeer professionele uitstraling heeft. Ook zijn we in samenwerking met Krista tot een geheel nieuwe bedrijfsbrochure gekomen. Zodra er een storing is gebleken op de website, wordt er zo snel mogelijk actie ondernomen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking!”


Gonda HelwegVicas Tuinontwerpen

“Belliz heeft voor mij een nieuwe website gebouwd. De vormgeving is precies mijn stijl, en bovendien is de website merkbaar beter zichtbaar op internet. Als er een technisch probleem is, staat Krista klaar om het snel op te lossen. Kortom: ik ben heel tevreden over het resultaat en over de service!”


André Klarenbeekk.b.s. de Notenbalk

“We hebben prettig zaken gedaan met Belliz. In een relatief korte termijn heeft onze school een huisstijl gekregen, die past bij de uitstraling van ons mooie nieuwe gebouw en de manier waarop wij ons onderwijs geven.Ons gebouw is groen en duurzaam ontworpen, die kleur wilden we dus een prominente plaats geven in onze website en ons logo. Krista heeft hier prima in meegedacht. De website is eigentijds geworden en die kunnen we redelijk eenvoudig up-to-date houden. Probleempjes werden altijd snel en goed verholpen.

Het logo was een ander verhaal. De school had al ruim vijfendertig jaar een logo. Natuurlijk tijd om deze te vernieuwen. Maar de herkenbaarheid vonden wij allemaal heel belangrijk, dus mocht het oude logo niet zo maar weg. Krista heeft hier goed naar geluisterd en na een aantal creatieve aanpassingen beschikken we nu over een mooi eigentijds logo, waar we trots op zijn. Met dit logo en de nieuwe website hebben we een nieuwe huisstijl.

We zijn in alle fases van dit project goed begeleid en bijgestaan door Krista. Vooral dankzij haar initiatieven is dit project zo voortvarend verlopen.”


 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.