Je bedrijfje is een bedrijf geworden

14 maart 2019

Volg Belliz op Facebook, Instagram of LinkedIn
bestaand logo aanpassenEnkele weken geleden ben ik trotse tante geworden van een heel lief nichtje. Toen ik haar vast mocht houden en mijn eigen grote, slungelige pubers naast mij stonden, doemde er een enorm cliché in mijn hoofd op: ‘wat groeien ze snel!’

Nu is het voordeel van clichés dat ze meestal waar zijn en vaak van toepassing op diverse zaken… Hoeveel jaar geleden ben jij met je bedrijf gestart? En had je het toen ook over je ‘bedrijfje’, net als ik 10 jaar geleden?

Als starter heb je niet altijd meteen de middelen om groots uit te pakken met bijvoorbeeld een professioneel logo. Grote kans dat je zelf iets gemaakt hebt dat jarenlang prima voldeed. Maar is je ‘bedrijfje’ ondertussen een bedrijf geworden en begint het wat te knellen? Dan is het tijd voor een ‘grote-mensen-logo’!

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van een ‘make-over’ of een compleet nieuwe huisstijl. Je kunt altijd contact opnemen!

(Songtekst: Streets Of Philadelphia – Bruce Springsteen)

Strippenkaart voor kleine klussen met korting

Blijven de kleine klusjes bij jou lang liggen?
Misschien omdat je het vervelend vind om hiervoor te bellen of te mailen?
Pak ze nu snel op met de pre-paid strippenkaart en krijg een korting tot € 75,00 !

Lees meer »